انواع کتلت با گوشت مرغطرز تهیه کتلت در فرطرز تهیه کتلت دسته دارکتلت دسته دارکتلت های رژیمیکتلت و شامی در آشپزی ایرانیکتلت و شامی های خانگیکوکو و کتلت و شامیمواد لازم کتلت دسته دارنکات مهم پخت کتلت ها

کتلت دسته دار🥘طرز تهیه کتلت دسته دار با روشی خاص و خوشمزه

کتلت دسته دار🥘طرز تهیه کتلت دسته دار با روشی خاص و خوشمزه

کتلت دسته دار, طرز تهیه کتلت دسته دار, کتلت و شامی در آشپزی ایرانی, مواد لازم کتلت دسته دار, انواع کتلت با گوشت مرغ, کتلت های رژیمی, نکات مهم پخت کتلت ها, کتلت و شامی های خانگی, طرز تهیه کتلت در فر

کتلت دسته دار🥘طرز تهیه کتلت دسته دار با روشی خاص و خوشمزه

کتلت دسته دار, طرز تهیه کتلت دسته دار, کتلت و شامی در آشپزی ایرانی, مواد لازم کتلت دسته دار, انواع کتلت با گوشت مرغ, کتلت های رژیمی, نکات مهم پخت کتلت ها, کتلت و شامی های خانگی, طرز تهیه کتلت در فر


کتلت دسته دار

کتلت غذای لذیذ و پرطرفدار است، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت، سیب‌زمینی و پیاز تهیه می‌شود و معمولاً بدون برنج و با نان و به صورت داغ سِرو می‌شود.

این غذا را می‌توان به‌عنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ سرد نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخ‌شدهٔ گوسفند و گوساله، مرغ، ماهی یا حبوبات تهیه می‌شود.

سیب‌زمینی رنده‌شده، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، نمک و ادویه پس از مخلوط شدن، مایهٔ کتلت را به وجود می‌آورند که این مایه پس از یکدست شدن و شکل گرفتن در روغن و درون ماهی‌تابه سرخ می‌شود.

با طرز تهیه یک کتلت مفید و پرطرفدار با ویکی ویو همراه باشید.

کتلت دسته دار🥘طرز تهیه کتلت دسته دار با روشی خاص و خوشمزه

کتلت دسته دار

 

مواد لازم کتلت دسته دار:

  • راسته گوساله یا گوسفند با استخوان: ۱ عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد سوخاری: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
کتلت دسته دار🥘طرز تهیه کتلت دسته دار با روشی خاص و خوشمزه

کتلت دسته دار همراه با سیب زمینی

طرز تهیه:

ابتدا راسته را به صورتی برش دهید که به هر برش یک تکه استخوان باقی بماند. سپس با بیفتکوب گوشت را کوبیده تا پهن و نازک شود.

در یک کاسه سفیده های تخم مرغ , نمک و فلفل را با چنگال بزنید, سپس گوشت را در سفیده زده در آرد سوخاری بغلطانید تا دو طرف آن کاملاً آغشته به آرد سوخاری شود.

در یک ماهیتابه (ترجیحاً چدنی باشد ) مقداری روغن بریزید روی حرارت بگذارید داغ که شد کتلت های دسته دار را در آن سرخ کنید تا دو طرف آن کاملاً برشته شود، سپس از ماهیتابه خارج کنید و به ظرف اصلی منتقل اصلی منتقل کنید و مطابق سلیقه خود تزئین کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا